BiON

BiON on yhdysvaltalainen klinikkatason ammattikosmetiikkasarja.

Sarjan taustalla on ihotautilääkäreiden, biologien, farmaseuttien sekä ihon toimintoihin erikoistuneiden biokemistien saumaton yhteistyö. 

BiON tuotteet eivät sisällä nanoteknologiaa, mineraaliöljyä, parabeeneja, SLS-sulfaatteja, lisättyjä hajusteita – tai väriaineita, kemiallisia aurinkosuoja-aineita, mikromuovirakeita eikä muita iholle, keholle tai luonnolle mahdollisesti haitallisia ainesosia. BiON tuotesarjan tuotteet on myynnissä meillä kotihoitoon hoitolassamme.

AHA Advanced Peel hapotushoidot

Ammattitasoiset ja edistyneet AHA-hapotuksemme, Glykolihappo 30%, Maitohappo 35% sekä uusin Mantelihappo 30% tarjoavat tehokkaimmat hoitotuloksemme moniin erinäisiin ihonhoidon tarpeisiin. Medikosmeettiset hedelmähapotukset sisältävät lisäksi hoitoa tehostavia kasviuutteita, antioksidantteja sekä entsyymejä, joilla happokuorinnan tehoa on aktivoitu entisestään.

 

  • Akne – ja aknearvet
  • Ruusufinni
  • Ikääntymismuutokset
  • Suurentuneet huokoset
  • Epäpuhtaudet – ja mustapäät
  • Kuivuus ja hilseily
  • Pigmenttiläiskät
  • Ihon kirkastus ja heleytys

Hedelmähapotus on keratolyyttisesti ja kemiallisesti kuoriva erikoishoito, joka uudistaa syvävaikutteisesti ihoa. Hapotus irrottaa kemiallista sidosta, eli ”liimaa” joka pitää kuolleet solukot kiinni toisissaan. Aktiiviainesosat boostaavat solutoimintaa ja laajentavat ihosolujen väliä, joka auttaa täytelöittämään ihoa. Hoito auttaa palauttamaan sidekudoksistoon merkittävästi lisää vahvuutta. Riippuen valitusta haposta, hedelmähapot auttavat myös liuottamaan ihohuokosista kuona-aineita ja talia, laskemaan tulehduksia, vaalentamaan pigmenttimuutoksia, vahvistamaan ihon vastustuskykyä sekä kirkastamaan ja syväkosteuttamaan ihoa.

 

Happokuorintahoito on parhaillaan sarjahoitona, näin hoitotulokset ovat pidempiaikaisia ja ihon kunto paranee kerta kerralta. Hoitosarja on yleensä 3-6 hoitoa joiden väli on 10-14vrk. Happokuorintahoitoon kuuluu ihon puhdistus mikäli sille on ihossa tarvetta. Sarjahoidon jälkeen on pidettävä vähintään 8 viikon tauko ennen uutta sarjahoitoa. Yksilöllisesti suunniteltu kotihoito on erityisen tärkeää sarjahoidon aikana. Sarjahoitoa ei suositella tehtäväksi kesäaikaan eikä raskauden tai imetyksen aikana.

 

Hapotukset kuorivat voimakkaasti mutta lempeästi ihon pintasolukkoa; riippuen ihon uudistumisvaiheesta ja sarveiskerrosten määrästä, saattaa iho hoidon jälkeen kevyesti hilseillä. Maito- ja mantelihappokuorinnan jälkeen iho saattaa kevyesti punoittaa muutaman tunnin ajan. Glykolihappokuorinnan jälkeen iho saattaa punoittaa noin vuorokauden ajan. 

Ota yhteyttä

OSOITE

Välikatu 1,
87100 KAJAANI

PUHELIN

041 310 6070

EMAIL

info@kauneuspistekajaani.fi

Seuraa somessa