DMK

KONSEPTI, JOKA UUDISTAA IHOSI JA MUUTTAA ELÄMÄSI.

DMK-ihonhoitokonsepti tarjoaa iholle kemiaa, jonka se tunnistaa omakseen. DMK vaikuttaa pintaa syvemmälle ja pureutuu iho-ongelmien syyhyn, ei vain pelkkään oireeseen. Hoidot ja tuotteet toimivat yhteistyössä ihon omien toimintojen ja rakenteiden kanssa. Ihosta tulee vahva, vastustuskykyinen ja sen toiminnot saadaan tasapainotettua.

Ei ole olemassa ihoa, joka ei hyötyisi DMK-konseptista! DMK:n avulla voidaan hoitaa kaikkia ihon tarpeita, olipa kyseessä sitten akne, rosacea, ikääntymismuutokset, pigmentaatio, herkästi reagoiva iho tai ihon optimaalisen kunnon ylläpitäminen.

DMK-konseptilla saavutetut tulokset ovat hämmästyttävän hyviä. Tämä johtuu siitä, että konsepti vaikuttaa suoraan ihon rakenteeseen ja toimintaan solutasolla. Koska tuotteiden koostumus ja kehon kemialliset ominaisuudet sopivat yhteen, iho reagoi oikealla ja toivotulla tavalla. Tuloksena on vahva, elinvoimainen, kaunis ja terve iho!

DMK-konsepti

DMK:n kulmakivi on REMOVE, REBUILD, PROTECT, MAINTAIN (POISTO, JÄLLEENRAKENNUS, SUOJAUS, YLLÄPITO) -konsepti, joka säätelee ihon toimintaa ja parantaa sen optimaaliselle tasolle. Tämä konsepti saa ihon toimimaan jälleen nuoren ja terveen ihon tavoin.

 

REMOVE – kuolleen solukon ja muiden ongelmien poistaminen ihon pinnalta

REBUILD – ihon toimintojen optimointi

PROTECT – iho suojataan ympäristön ja haittatekijöiden vaikutuksilta

MAINTAIN – ihon hyvinvoinnin ylläpito DMK Skincare -kotihoitotuotteilla

 

MATKA HYVÄÄN IHOON ALKAA TÄSTÄ.

DMK-entsyymiterapia

Koe entsyymien voima! Ainutlaatuinen DMK-entsyymiterapia, DMK Signature Treatment, soveltuu kaikenlaisille ihoille ja kaikkiin iho-oireisiin. Entsyymiterapia parantaa ihon omaa toimintaa aktivoimalla ihossa olevat entsyymit. Tämän vuoksi saavutetaan pitkäaikaisia ja hämmästyttävän hyviä tuloksia.

DMK-entsyymiterapia herättää ja kuntouttaa ihosi toimimaan jälleen nuoren ja terveen ihon tavoin. Verenkierto tehostuu ja hapensaanti sekä lymfan toiminta paranee. Kuollut ihosolukko, myrkyt ja vapaat radikaalit poistuvat. Solujen toiminta ja kollageenin tuotanto aktivoituu – ihosta tulee kiinteä, tasainen ja kaunis. Se suorastaan hehkuu terveyttä!

Tulokset ovat pitkäkestoisia, sillä ihosi vahvistuu sisältäpäin ja siitä tulee onnellinen! Mikään muu hoito maailmassa ei tuota samanlaista vaikutusta.

Mitä entsyymit ovat?

Ihminen ei voi elää ilman entsyymejä. Ihmiskeho koostuu pääasiallisesti vedestä, entsyymien hallitsemista kemikaaleista ja sähkömagneettisista aalloista.
 

Entsyymit ovat kemiallisten reaktioiden biologisia katalyytteja. Ne säätelevät kaikkea kehon ja ihon molekyylitoimintaa. Ilman entsyymejä kemialliset reaktiot tapahtuisivat soluissa liian hitaasti, eikä elämä olisi mahdollista.
 

Entsyymit ovat elävää ainesta, joka säätelee terveyttä ja toimii tiettyjen mineraalien kanssa muodostaakseen kehossa luonnollisia antioksidantteja. Nämä antioksidantit taistelevat vapaita radikaaleja vastaan, jotta ihomme ja kehomme pysyisi terveenä.
 

DMK Signature entsyymiterapiassa hyödynnetään kuljettajaentsyymien hyödyllisiä ja tervehdyttäviä vaikutuksia. Tämä ihoterapia on jäljittelemätön ja täysin uniikki. Sen vaikutus ihossa on ilmiömäinen. Mikään muu hoito ihonhoidon maailmassa ei tuota samanlaista vaikutusta.

DMK-hoitoja

Me DMK-ihoterapeutteina selvitämme ihosi kunnon, diagnosoiden sen perusteellisesti rakenteelli-sesta ja toiminnallisesta näkökulmasta käsin. Tämän jälkeen me räätälöimme hoitosi yhdistämällä useita erilaisia ainesosia DMK Signature entsyymiterapiaan. 

DMK-kotihoitotuotteiden käyttö on välttämätöntä haluttujen tulosten saavuttamiseksi. Kaunis, terve ja onnellinen iho ei synny yhdessä yössä, mutta sitoutuminen palkitaan!

DMK Enzyme Therapy

Kaikkien hoitojemme kulmakivi. Tehostaa verenkiertoa, hapensaantia ja lymfan toimintaa. Poistaa toksiineja ja vapaita radikaaleja käänteisen osmoosin avulla. Aktivoi kollageenin tuotantoa.

Muscle Banding

Kasvojen kuntosalitreeni, joka kiinteyttää ja vahvistaa ihoa. Virkistää verenkierron ja saa aikaan passiivisen lihasten supistumisen. Aminohappojen määrä lisääntyy, iho jälleenrakentuu ja vahvistuu.

Soveltuu ennaltaehkäiseväksi hoidoksi, sillä se  pysäyttää ihon toimintojen hidastumisen.

A-Lift

Täydellinen hoito juhliin valmistautuvalle, sekä asiakkaille, jotka haluavat nopeita tuloksia. 12 viikon hoito-ohjelma toimii aktivoiden ihonalaisia rakenteita paranta-malla ihon omaa toimintaa. Ihon todellinen kunto-ohjelma!

AlphaZyme

Poistaa akneoireet, puhdistaa ihohuokoset ja uudistaa ihon rakennetta. Sopii akneihoil-le ja paksuuntuneelle iholle. Loistava myös iholle, jossa on suurentuneet ihohuokoset, aurinkovaurioita tai ikääntymismuutoksia.

Hydradermaze

Edistyksellinen hoitokäsittely iholle, jossa esiintyy epäpuhtauksia, tukkoisuutta tai akneoireita. Voidaan myös toteuttaa hoito-ohjelmana ikääntyneelle, juonteiselle tai auringon vahingoittamalle iholle.

Red Vein

Monikäyttöinen hoitomenetelmä useisiin ihon tiloihin: heikentyneet ja laajentuneet hiussuonet, hajanainen punakkuus, rosa-cea, violetin punaiset aknearvet tai vaikeasti tukkeutunut iho.

Epifill

”Liquid Filler” -hoito. Tuo täyteläisyyden takaisin iholle! Happirikas, nuorentava ja tehokkaasti kosteuttava hoitokäsittely.

Eliminare

Aknen hoito, joka puhdistaa ihoa ja hävittää syviä tukkeutumia sekä vähentää punaisuutta.

Ota yhteyttä

OSOITE

Välikatu 1,
87100 KAJAANI

PUHELIN

041 310 6070

EMAIL

info@kauneuspistekajaani.fi

Seuraa somessa